Esküvő
„Akit párodul melléd rendelt az ég
Becsüld meg, szorítsd meg kezét
És ha minden álmod valósággá válik
Akkor se feledd el, légy hű mindhalálig”
Madách Imre
 
- Esküvői Menük:
 
7 200 Ft / fő-től
 
- Esküvői Italcsomagok:
 
800 Ft / fő-től
 
Egyedi ajánlatkérés
 
Közhírré tétetik és szétdoboltatik, minden ifjú házasulandó álma valóra váltatik.
 
Kedves oltár elé álló érdeklődő párok!
 
   Sok szeretettel köszöntjük Önöket. Minden ember életének fontos pillanata, amikor összeköti sorsát a párjával. Ennek a napnak tökéletesnek és felejthetetlennek kell lennie, hogy örömmel gondolhassanak vissza rá, és az unokáknak is boldogsággal mesélhessenek róla.
 
   A Hotel Magyar Király**** ennek lehetőségét szeretné nyújtani. Szállodánk különleges atmoszférájának köszönhetően a vendégsereg sokáig fogja emlegetni az Önök nagy napját.
 
   Rendkívüli örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki megtalálhatja igényeinek megfelelő nagyságú és hangulatú helyszínt a hotelen belül, hiszen négy teremmel állunk rendelkezésükre, egyedülállóan városunkban és a régióban. A nagyszabású - kerekasztalokkal akár 250 fős - esküvők lebonyolítására alkalmas exkluzív Kupola Termünkben a csillagos ég alatt élvezhetik az ünneplést, míg a meghittebb, kisebb rendezvényekhez a három fenséges hangulatú, akár egymásba is nyitható Szent István terem ad nagyszerű helyszínt. A kis létszámú esküvőkhöz a legmegfelelőbb szállodánk büszkesége, a Trónterem, melyben az ifjú pár s a vendégsereg királyi pompában ünnepelhet.
 
   A helyszín tökéletes megválasztása mellett ugyanolyan lényeges a megfelelő ételek felsorakoztatása, amelyhez többféle, ínycsiklandozó esküvői menüből válogathatnak kínálatunkból. Hagyományos tányérszervizes vagy büférendszeres választékunk mellett lehetőségük van akár egy vegyes terítéses menüsor kiválasztására is. Reméljük, hogy az étkek mellett ragyogó italkínálatunk is elnyeri tetszésüket: italcsomagjainkat az Önök kívánságainak megfelelően állítjuk össze.
 
   A messziről érkezett vendégeknek nem jelenthet problémát a hazautazás és a fáradalmak kipihenése, hiszen a násznép számára kedvezményes áron biztosítunk szobákat a Hotel Magyar Királyban. A csodás lakodalom után pedig igazi különlegességgel kedveskedünk a házaspárnak: a nap fénypontjaként a nászutas lakosztály a mi ajándékunk Önöknek, amennyiben a megrendelt létszám meghaladja a 60 főt.
 
   Reméljük, hogy ajánlataink elnyerik tetszésüket, és együtt ünnepelhetjük az Önök felejthetetlen nagy napját! Látogassanak el hozzánk, tekintsék meg a megújult Hotel Magyar Királyt****, szeretettel várjuk Önöket!
 
Tóth Marianna
bankett manager
Telefon: +36 22 311 262
Mobil: +36 20 299 54 00
 
 
Partnerek:
- M&G Design-Dekor
- WeddingDJs
HÍRLEVÉL
+ Feliratkozás