Konferenciák
     Egy rendezvény sikeressége a tökéletes szervezésen, valamint a kiváló helyszín megválasztásán múlik. Legyen szó akár konferenciáról, akár esküvőről vagy gálavacsoráról, a Hotel Magyar Király**** partner az Ön rendezvényeinek tökéletes megszervezésében.
     Termeinkben minden technikai felszerelés megtalálható, amire csak egy ilyen esemény alkalmával szükség lehet. A sikeres lebonyolítás érdekében már a szervezési időszakban készséggel állunk rendelkezésére, mindenben az Ön igényeit szem előtt tartva.
Szállodánk felszereltsége és kollégáink szaktudása a város, illetve a régió legideálisabb rendezvényhelyszínévé teszi a Hotel Magyar Királyt****. Az alábbiakban engedje meg, hogy bemutassuk termeinket!
 
KUPOLA TEREM
 
     Több száz fős bálok, fogadások, díszvacsorák, esküvők, konferenciák lebonyolítása sem jelenthet gondot a Ház Kupola termében. A földszinti báltermet letisztult belső burkolatai, üvegkupolája teszik rendkívül impozánssá, és alkalmassá exkluzív rendezvények befogadására.
 
SZENT ISTVÁN TEREM
 
     Ha egy elegáns szálloda kifogástalan konferencia helyszínét keresi, készséggel ajánljuk a ház 250 fős termét, amely mobil falakkal percek alatt 3 szekcióteremmé alakítható át. A Szent István termek külön-külön és együttesen is nagyszerű helyszínt biztosítanak akár kisebb, akár nagyobb konferenciák megrendezéséhez.
 
TRÓNTEREM
 
     A szálloda büszkesége az igen egyedülálló, igazi királyi pompát biztosító Trónterem, amelyben egy 80 fős rendezvény kivitelezése is könnyedén megoldható. Ezen termünket igazán különleges események lebonyolításához ajánljuk, legyen szó állófogadásról, díszvacsoráról vagy házasságkötésről.
 
BOROZÓ
 
     Egy csapatépítő tréninghez, egy kötetlen összejövetelhez vagy akár csak egy beszélgetéshez is különleges helyszínt biztosít a nem mindennapi hangulatú, 40 nm-es borozó, ahol bor- és pálinkakóstoló rendezvények lebonyolítása is könnyedén kivitelezhető.
 
TRÉNINGCSOMAGOK
 
     A Hotel Magyar Király**** számos lehetőséget kínál különböző méretű és témájú konferenciák megszervezéséhez, lebonyolításához. A helyszín és a catering mellett a kikapcsolódást is biztosítjuk: tréningajánlataink között minden cég megtalálhatja a megfelelő csapatépítő szórakozási lehetőségeket.
 
RENDEZVÉNYTERMEINK FELSZERELTSÉGE
 
- motoros beépített vetítővászon
- projektor
- flip-chart
- írás-, dia-, videovetítő
- beépített hangosítás
- széles sávú és WIFI internet-hozzáférés
- mikrofon
- DVD lejátszó
 
 
 
 
 
 
 
HÍRLEVÉL
+ Feliratkozás