Wellness
 
      A wellness itt valóban az a hely, ahol a vendégnek jó érzése támad, lazíthat, kikapcsolódhat, mert kényeztetik, és így megkoronázhatja a szállodai tartózkodását akár egy néhány órás kellemes pihenéssel. A szaunákat és jakuzzikat a fényterápiák teszik még vonzóbbá, de a különleges kényeztetésre vágyók a dézsazuhanyt és a fitness szolgáltatásokat is kipróbálhatják. A kényelmet a fürdőköpeny és szaunalepedő teszi még teljesebbé, melyet vendégeink a szálloda recepcióján, kaució ellenében vehetnek át.
 
Nyitva tartás:

18:00-21:00
 
 
 
FINN SZAUNA

Méregtelenítő hatású szauna, melynek hőmérséklete 80-100 C között van.Páratartalma alacsony, a verejtékezés hatására méreganyag távozik a szervezetből. Többször 5-20 percig tartózkodjunk benne.
 
INFRA SZAUNA

Sok jótékony hatással bír. Ez a fajta szauna száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten, 60C. Az infra szauna nem csak méregtelenít, hanem felfrissíti és újjáéleszti a testet. Ajánlott izomsérülés esetén is.
 
SÓ TERÁPIA
 
Alkalmas alsó-felső légúti hurut, krónikus légúti gyulladás, allergia, asztma gyógyítására, megelőzésére.Nagyban hozzájárul különféle bőrbetegségek,pattanásos bőr, pikkelysömör, ekcéma, gombás fertőzések eredményes kezeléséhez.
Ajánlott időtartam 10-20 perc.
  
FÉNYTERÁPIA

Gyógyító fények a testnek és a léleknek. A szemen át az agyra ható színes fény bizonyítottan jó hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Javítja a szellemi és mentális állapotot, de még a betegség gyógyításában is szerepe van. Csillapítják a fájdalmat, jobban gyógyulnak a sebek és könyebben múlik a stressz.
 
   
 
 
 
 
   
 
HÍRLEVÉL
+ Feliratkozás